Jak začala její hudební kariéra

17.11.2011 16:20

 

Jak začala jeji hudební kariéra

 V Ellnese se už v útlém věku projevoval hudební talent. Od pěti let jí sestra učila hrát na klavír, za dva roky to ale Ellnesu omrzelo a zkusila kytaru. To se jí zalíbilo. Vystupovala svou hrou na několika školníchkoncertech a zapůsobila. V jedenácti  začala skládat básně. Pak se k jedné rozhodla přidat akordy a tak vznikla její první píseň  Alas de ángel v překladu Křídla andílka. 

 Poprvé ale zazněla o rok později, když se svými spolužačkai založila dívčí kapelu s názvem v překladu Andělky. V této kapele Ellnesa ale ještě stále nebyla zpěvačkou, tudíž jen kytaristkou a textařkou.

Složila pro ni kromě první písně i další dvě v angličtině: Old house, starý dům a Já a Já a Ty, pak přeložilado angličtiny i Křídla andílka.  

Když ale jedna z dícek onemocněla, jejich zpěvačka před malým kocertem, Ellnesa vzala situacido svých rukou a pokusila se odzpívat koncert sama.

 Ukázalo se, že je i úžasnou zpěvačkou. 

Ve třinácti letech ona a její kapelazačaly hrát v hudebním studiu.

 Dva roky na to  Ellnesa kapelu opustila a dala se na sólovou jízdu.

Dostala roli v muzikálu a získala si tak velký ohlas. Ellnesa se po premiéře muzikálu ale rozhodla s muzikálem skončit a jít na školu. Začala studovat konzervatoř.

Ve volných dnech ale hrála na akcích a pořádala své koncerty. Brzy jí ve škole začali žádat o podpisy.

 Když úspěšně skončila školu, přijala nabídku v Londýně a nahrála, v angličtině, v den svých dvacátých narozenin první album s názvem Alas de ángel, podle své první písně. 

Anketa

Andělky mělxy dříve více názvů. Který ti přijde nejlepší?(V překladu)

Ten hlavní- Andělky (9)
90%

Předchozí- Okřídlené holky (0)
0%

Před.- Tři přítelkyně (1)
10%

Celkový počet hlasů: 10